Speciaal voor de zakelijke rijders hebben wij een messcherpe aanbieding. Zoals u van ons gewend bent passen wij uw zakelijke auto zo aan dat deze volledig naar wens is.

Goed gereedschap is dan ook het halve werk. Een goede inrichting is natuurlijk erg belangrijk, maar de basis moet ook goed zijn. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen en zorgen ervoor dat deze volledig voldoet aan uw wensen. Om ervoor te zorgen dat u zich niet druk hoeft te maken over het financieren van uw nieuwe Opel hebben wij nu een speciale actie.

2 Sterke acties voor de zakelijke rijder

Speciaal voor de zakelijke rijders hebben we nu 2 top acties. Zo ontvangt u de myOpel betaalpas en financiert u de nieuwe bedrijfswagen tegen 0% rente voor de komende 5 jaar. Lees hieronder alles over de 2 acties:

Gratis myOpel betaalpas t.w.v. €1.500

Bij aankoop van een nieuwe Opel Bedrijfswagen ontvangt u de myOpel betaalpas met € 1.500 tegoed*. U kunt dit tegoed gebruiken voor onderhoud aan uw bedrijfsauto, maar ook voor brandstof bij één van de aangesloten  tankstations in Nederland.

5 Jaar 0% rente

Sluit een aantrekkelijke financiering af waarbij u de eerste 5 jaar profiteert van 0% rente. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt zich dus voor de volle 100% inzetten voor uw bedrijf. Wel zo prettig!

Een zakelijk advies op maat

Bekijk de Opel Vivaro, Movano of Combo of wilt u liever een persoonlijk advies? Steven Borger (Verkoopadviseur zakelijke markt) helpt u graag verder.

U bereikt hem via ons klant contact centrum: 035 52 888 52