Autobanden online kopen via de Opel Bandenshop

Wilt u autobanden online kopen? Dan is de Opel banden website de perfecte plek. Dit initiatief maakt het voor u namelijk nog makkelijker om de juiste keuze te kunnen maken. Daarnaast hanteren wij op deze website de online prijzen waardoor u niet alleen veilig verder rijdt, maar ook nog eens niet te veel betaald.

Direct de autobanden bekijken, vergelijken en bestellen?

De Opel Bandenshop, niet alleen autobanden voor Opel-rijders

Meer informatie over autobanden of de Opel banden website?

Autobanden online kopen voelt wellicht een beetje vreemd, maar met de informatie op deze pagina hopen wij u goed te hebben geïnformeerd. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen?

Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 035 52 888 52.

All seaon, zomer- of winterbanden

Naast de All Season banden beschikken wij over een groot assortiment:

Bezorgen, afhalen of de autobanden laten monteren?

Koopt u de autobanden online dun kunt u deze thuis laten bezorgen zodat u ze zelf kunt monteren. Verstandiger is het om de banden te laten monteren door één van onze monteurs. Daardoor verzekerd u zich van professionele montage en het bespaard u vrije tijd. Dus niet alleen veilig, maar ook erg gemakkelijk.

Elk vertrouwd autobandenmerk inclusief bijbehorend advies

Door uw autobanden online te bestellen bij Fred Janssen Autogroep bent u zeker van een deskundig, persoonlijk en professioneel advies. Niet alleen adviseren wij u over de juiste profieldiepte, maar ook kunnen wij u adviseren over de eigenschappen van de verschillende merken. De webshop biedt diverse merken autobanden aan. Denk daarbij aan:

Waar staat de bandenmaat en wat betekenen de cijfers

U vindt de bandenmaat op de band zelf. Deze wordt weergegeven aan de zijkant van elke band. De maat wordt als volgt aangeduid: 254/45 R 17. Hieronder de betekenis van de cijfers:

  • 254 – Bandbreedte in mm.
  • 45 – Hoogte/breedte verhouding in procenten (%)
  • R – Radiaal constructie
  • 17 – Velgdiameter in inches

Ook wordt er op de band een extra codering aangegeven. Bijvoorbeeld: 99H. Dit betekend een laadindex van 99 en met de ‘H’ wordt de snelheidsindex aangegeven.