Wanneer de zomerbanden wisselen?

Bij een temperatuur onder de 7 graden is het aan te raden met winterbanden te rijden. Onder die temperatuur presteren winterbanden namelijk beter dan de zomerbanden. Zo langzamerhand dalen  de temperaturen weer en kunnen de zomerbanden worden ingewisseld voor de winterbanden. U kunt hiervoor terecht bij één van onze vestigingen in Huizen, Naarden en Hilversum.

De Bandenwisseldagen van 2017

Op de volgende data staan onze monteurs voor u klaar zodat de banden snel gewisseld kunnen worden. Tijdens het wisselen kunt u genieten van een kopje koffie of een andere versnapering. Daarna rijdt u weer veilig de winter in. Dit jaar kunt u de banden wisselen op:

  • Donderdag 9 november
  • Donderdag 23 november

 Extra informatie

Eenvoudig gezegd zijn er grofweg twee situaties: uw zomer- of winterbanden liggen opgeslagen in een van onze vestigingen of u neemt de banden zelf mee. Hieronder een korte toelichting voor deze twee situaties:

Uw banden liggen opgeslagen bij Fred Janssen Autogroep

  • U heeft een e-mail ontvangen: volg dan de instructies in de e-mail om een afspraak in te plannen bij een van onze collega’s
  • U heeft geen e-mail ontvangen: neem dan uiterlijk één week voor de dag dat u de winterbanden wilt wisselen contact met ons op per e-mail: kcc@fred-janssen.nl of bel: 035 – 52 888 52. Vergeet niet te vermelden dat u geen e-mail heeft ontvangen. We kunnen er dan direct voor zorgen dat u bij de volgende wissel wel een e-mail ontvangt.

Uw banden liggen niet bij Fred Janssen opgeslagen

Nog geen klant, maar wel graag de winterbanden wisselen? Natuurlijk bent u van harte welkom! Neem contact met ons op per e-mail: kcc@fred-janssen.nl of bel: 035 – 52 888 52 en plan een afspraak in op één van de bandenwisseldagen.

Bandenopslag: zelf meer opslagruimte en geen vieze handen, kortom gemak

Wilt u bij het wisselen direct gebruik maken van onze bandenopslagservice, geef dit aan in uw e-mail of tijdens het telefoongesprek. We reserveren dan een plekje in ons bandenhotel. Uw banden worden dan onder de juiste omstandigheden opgeslagen in Huizen, Hilversum of Naarden.

Het bandenmenu

  • Winterbanden
  • Zomerbanden
  • Bandenadvies
  • Bandenopslag