Wanneer de winterbanden wisselen?

Bij een temperatuur boven de 7 graden is het aan te raden met zomerbanden te rijden. Onder die temperatuur presteren zomerbanden namelijk beter dan de winterbanden. Zo langzamerhand stijgen de temperaturen weer en kunnen de winterbanden worden ingewisseld voor de zomerbanden. U kunt hiervoor terecht bij onze werkplaats in Huizen, Naarden en Hilversum.

De Bandenwisseldagen van 2018

Op de volgende data staan onze monteurs voor u klaar zodat de banden snel gewisseld kunnen worden. Tijdens het wisselen kunt u genieten van een kopje koffie of een andere versnapering. Daarna rijdt u weer veilig de zomer in. Dit jaar kunt u de banden wisselen op:

  • Vrijdag 23 maart 2018
  • Vrijdag 6 april 2018
  • Vrijdag 20 april 2018

Extra informatie

Eenvoudig gezegd zijn er grofweg twee situaties: uw zomer- of winterbanden liggen opgeslagen in een van onze vestigingen of u neemt de banden zelf mee. Hieronder een korte toelichting voor deze twee situaties:

Uw banden liggen opgeslagen bij Fred Janssen Autogroep

  • U heeft een e-mail ontvangen: volg dan de instructies in de e-mail om een afspraak in te plannen bij een van onze collega’s
  • U heeft geen e-mail ontvangen: neem dan uiterlijk één week voor de dag dat u de winterbanden wilt wisselen contact met ons op per e-mail: kcc@fred-janssen.nl of bel: 035 – 52 888 52. Vergeet niet te vermelden dat u geen e-mail heeft ontvangen. We kunnen er dan direct voor zorgen dat u bij de volgende wissel wel een e-mail ontvangt.

Uw banden liggen niet bij Fred Janssen opgeslagen

Nog geen klant, maar wel graag de winterbanden wisselen? Natuurlijk bent u van harte welkom! Neem contact met ons op per e-mail: kcc@fred-janssen.nl of bel: 035 – 52 888 52 en plan een afspraak in op één van de bandenwisseldagen.

Bandenopslag: zelf meer opslagruimte en geen vieze handen, kortom gemak

Wilt u bij het wisselen direct gebruik maken van onze bandenopslagservice, geef dit aan in uw e-mail of tijdens het telefoongesprek. We reserveren dan een plekje in ons bandenhotel. Uw banden worden dan onder de juiste omstandigheden en veilig opgeslagen.

Een afspraak maken?

Bel: 035 52 888 52

Of stuur een e-mail naar: kcc@fred-janssen.nl en vermeld minimaal uw: kenteken, welke vestiging, de dag wanneer u wilt langskomen én uw persoonlijke gegevens.

Na bevestiging is uw afspraak definitief

Wij controleren de beschikbaarheid en bevestigen uw afspraak. Pas na bevestiging is uw afspraak definitief.