De tweekleurige trend is begonnen bij de Opel Adam en werd gevolgd door de Grandland X en de Crossland X. Deze bijzondere look & feel valt in de smaak en er was vraag naar meer. Daarom introduceert Opel nu ook de tweekleurige Black Edition voor de Opel Astra, Mokka X en de Corsa. Hieronder een korte preview van de nieuwe Black Editions:

Opel Astra Black Edition

Het dak, de spiegelkappen en (17” / 5 spaaks) lichtmetalen wielen zijn uitgevoerd in glanzend zwarte lak (Mineral Black). Dit maakt de witte Opel Astra stijlvol en bijzonder. Deze stoere Opel Astra Black Edition is verkrijgbaar v.a. € 27.399,- en wordt standaard uitgerust met de hoogwaardige Navi 900 Intellilink navigatie.

> Bekijk de foto’s van de Astra Black Edition

Opel Mokka X Black Edition

Net als bij de Astra zijn de spiegelkappen en het dak uitgevoerd in Mineral Black. Onder de Mokka X zitten nog net iets grotere wielen, namelijk de 18” tienspaakswielen. Dit maakt deze Mokka X Black Edition nog gespierder. U rijdt deze patser v.a. € 28.999,- dat is inclusief de Navi 900 Intellilink navigatie, maar ook inclusief de parkeersensoren (voor én achter) en elektrisch inklapbare spiegels.

> Bekijk de foto’s van de Mokka X Black Edition

Opel Corsa Black Edition

Deze uitvoering van de Opel Corsa is extra bijzonder. Ook hier zijn het dak, de buitenspiegels én de lichtmetalen 16” wielen met vier dubbele spaken zwart gekleurd. Daarnaast is de Opel Corsa Black Edition standaard al rijk uitgerust. Zo profiteert u van o.a. aluminium sportpedalen, verchroomd uitlaatsierstuk en donker getinte ramen achter. U rijdt de Opel Corsa Black Edition v.a. € 18.999,-

> Bekijk de foto’s van de Corsa Black Edition

Kom de Black Editions ervaren in de showroom

We kunnen u nog zoveel fotomateriaal laten zien en zoveel teksten laten lezen, maar u ervaart deze modellen alleen als u ze in het echt ziet. Maak daarvoor een afspraak met één van onze verkoopadviseurs in Huizen of Naarden. Zij laten u (vrijblijvend) kennismaken met de nieuwste Opel Black Editions. Om een afspraak te maken belt u: 035 52 888 52.