De nieuwe Opel Combo Tour staat in de startblokken en is nu te bestellen bij Fred Janssen Autogroep. Deze uiterst praktische gezinsauto is geschikt voor 5 of 7 passagiers en zit boordevol innovatie en technologie om u te voorzien van extra veiligheid, comfort en assistentie. Daarnaast voldoen de motoren nu al aan de emissienorm van september 2019.

Ruimte, gemak en comfort

Heeft u extra ruimte nodig? Dan kan de nieuwe Opel Combo Tour ook worden besteld in de lengte 2-uitvoering. Daarmee wordt de auto 35 centimeter langer en komt de totale lengte op 4,75 meter uit. Zowel de standaard lengte als verlengde Combo bieden plek voor 5 of 7 zitplaatsen.

De nieuwe Opel Combo is uitgerust met twee grote schuifdeuren waardoor instappen erg gemakkelijk gaat. Voor de tweede zitrij is te kiezen uit een neerklapbare achterbank of voor drie individuele zitplaatsen. Welke configuratie u ook kiest de auto biedt 3 isofix bevestigingspunten. Hierdoor kunnen er dus 3 kinderstoelen en/of maxi cosi’s veilig worden geplaatst. Een vrijwel unieke situatie bij auto’s uit deze klasse.

Dat het nieuwe model veel ruimte biedt is geen geheim. Om de cijfers duidelijk in beeld te
krijgen, hierbij een korte opsomming:

 • Laadruimte inclusief alle zitplaatsen:
  • Inhoud laadruimte: 597 liter
  • Inhoud laadruimte lengte 2-uitvoering: 850 liter
 • Extra laadruimte door het neerklappen van de stoelen achterin:
  • Inhoud laadruimte: 2.126 liter
  • Inhoud laadruimte lengte 2-uitvoering: 2.693 liter
 • Voor het vervoeren van lange items zoals bijvoorbeeld een surfplank kan ook de
  passagiersstoel voorin worden neergeklapt.

Bieden de vorige situaties nog niet voldoende ruimte? Dan kan er worden gekozen om het achterruit apart van de achterklep te openen.

Motoren

Er zijn zowel benzine- als dieselmotoren beschikbaar. Alle motoren voldoen aan de strenge emissienorm Euro 6d-TEMP die pas in september 2019 van kracht wordt. De motoren zijn gekoppeld aan een handbediende vijf- of zesversnellingsbak. Een primeur in dit segment is de achttrapsautomaat met Quickshift-technologie, die beschikbaar is voor de 1,5-liter dieselmotor.

Vanaf nu verkrijgbaar

De nieuwe Opel Combo Tour is verkrijgbaar vanaf € 28.327,- Daarvoor wordt de auto standaard voorzien van onder andere:airconditioning, Radio met USB en BlueTooth, 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel met arm- en lendensteun en een 3,5 inch grafisch kleureninfodisplay.

Bekijk de foto’s en video

Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk de introductie video en foto’s op onze Opel Combo Tour actiepagina:

Bekijk de nieuwe Combo Tours

Wil u meer informatie neem gerust contact met ons op: 035 52 888 52.