Fred Janssen Exclusief

Exclusieve auto kopen? Kies voor passie en vakmanschap

Niet alleen een merk of een uitgebreid accessoirepakket, maar de ultieme combinatie van details, luxe en passie maken onze auto’s en Fred Janssen exclusief. Al sinds 1978 bedienen we vanuit onze Exlusieve vestiging die speciale autorijder uit ‘t Gooi en omgeving. Een exclusieve auto kopen doet u dus bij Fred Janssen.

Vinden en anders importeren

We krijgen regelmatig speciale verzoeken. Of het nu gaat om een mooi merk in combinatie met bepaald accessiorepakket of dat u net die bepaalde uitvoering in die stijlvolle kleur wilt rijden en staat de auto niet in onze showroom dan start daar onze diepgaande zoektocht.

Door onze ervaring hebben we een groot internationaal netwerk kunnen opbouwen dat we in dit soort gevallen kunnen gebruiken. Zo is het voor ons niet vreemd die exclusieve auto te importeren uit Duitsland of Italië. Hierdoor kunnen wij bijna alle bijzondere merken, modellen en uitvoeringen leveren voor aantrekkelijke prijs.

Gebruik ons internationale netwerk

In onze showroom helpen we u graag verder. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons online zoekformulier.

Van Duitse klasse tot en met Italiaans volbloed

Bij ons vindt u alle bijzondere merken, denk hierbij aan: BMW, Mercedes, Porsche en Ferrari. Ziet u een merk staan waarvan u denkt is dat zo exclusief, opent u dan het portier maar…

Bent u nog zoekende of weet u al welke exclusieve auto u wilt kopen? De deuren van onze showroom staan voor u open.