De leasevormen

Het leasen van een auto biedt veel gemakken, de juiste leasevorm kiezen is helaas een stuk lastiger. Dit komt voornamelijk door de vele verschillende vormen die er tegenwoordig zijn. Het voordeel is natuurlijk wel dat er altijd een vorm is die het beste bij uw rijgedrag past.

Het complete overzicht

Gebruik onderstaande tabel om zelf te bepalen welke leasevorm het best bij u past. Ontvangt u graag meer informatie van onze leaseexpert? Bel Fred Janssen Leasing: 0355288852 voor een vrijblijvend, snel en deskundig advies!

Voordelig rijden begint bij de juiste leasevorm

Zonder zorgen rijden staat natuurlijk voorop. Echter kunt u bij het kiezen van de juiste leasevorm ook besparen. Zo wilt u natuurlijk alleen betalen voor de diensten die u echt nodig heeft. De mogelijkheden zijn ook bij Fred Janssen ongekend, denk hierbij aan diensten/opties zoals:

  • Afschrijving
  • Wegenbelasting
  • Verzekering
  • Winterbanden
  • Brandstof
  • Ect.

Lees hieronder de uitgebreide beschrijving voor elke leasevorm:

Occasionslease

Bij occasion lease worden gebruikte lease auto’s opnieuw ingezet. Hierdoor pakt u voordelen als een gunstige leaseprijs en de auto is direct uit voorraad leverbaar. Meer over occassionlease »

Short lease

Shortlease, ook wel kort leasen, is de verzamelnaam voor een full operational leasecontract met een korte looptijd. Meer over short lease »

Private lease (privé lease)

Private lease, ofwel als particulier of prive een auto leasen, is op dit moment steeds meer in trek. Waarom zou u een auto leasen en niet kopen? Meer over: prive lease »

Full operational lease

Dit is de meest voorkomende vorm van lease. Dit komt mede door het feit dat zowel de bereider volledig is uitgesloten van de administratieve rompslomp en risico’s rondom te auto. Meer over full operational lease »

Sale and lease back

Eigenlijk zegt de naam het al: ‘verkopen en terug leasen’. U verkoopt uw auto aan ons en least deze vervolgens weer terug van ons. Meer over sale and lease back »