Bent u op zoek naar een nieuwe Opel? Breng dan een bezoek aan onze showrooms in Huizen, Naarden of Hilversum en ontdek de allernieuwste modellen. Zoals de nieuwe Crossland X en Grandland X. Allemaal standaard erg compleet uitgerust en vol luxe details. Maak ook kennis met de Black Editions; een speciale, gelimiteerde uitvoering leverbaar op Corsa, Astra en Mokka X.

Bij aankoop van een Opel ontvangt u een betaalpas met € 1.000 tegoed

We bieden u nu extra voordeel op voorraadmodellen, een goede inruilprijs voor uw huidige auto én u ontvangt op bijna alle nieuwe Opel personenauto’s ook nog een persoonlijke myOpel betaalpas met €1.000 tegoed*. Hiermee kunt u doen wat u maar wilt, wanneer u dat wilt!

Onderhoud. Accessoires. Tanken.

Een kleine of grote onderhoudsbeurt in de komende jaren? Nieuwe velgen of een trekhaak? Met het tegoed op uw myOpel betaalpas kunt u bij de Opel dealer betalen voor onderhoud en accessoires, zonder dat het u een cent kost! Zo wordt het rijden in uw nieuwe Opel nog leuker! Daarnaast kunt u met de myOpel betaalpas ook uw brandstofkosten afrekenen bij de aangesloten tankstations in Nederland.

Extra voordeel op Opel Bedrijfswagens

Bij aankoop van een nieuwe Opel Combo, Vivaro of Movano ontvangt u een myOpel betaalpas met maar liefst €1.500 tegoed (exclusief BTW). Daarmee wordt een nieuwe Opel Bedrijfswagen nog aantrekkelijker!

Configureer uw Opel