De nieuwe Opel Insignia heeft weer van zich laten horen. Dit keer verslaat de nieuwe Insignia de Ford Mondeo, Renault Talisman, Mazda 6, Skoda Superb en de Volkswagen Passat in de Multitest van Autoweek nr 29 2017. De auto wordt geprezen voor zijn: value for money en uitstekende rijeigenschappen en daar zijn wij van Fred Janssen Autogroep natuurlijk enorm trots op!!

“Opel stormt de middenklasse binnen!

Hij scoort op alle vlakken en wint zo deze test”, is de eindconclusie van Autoweek. Maar waarin blinkt de Insignia dan zo uit? Hij is allereerst tot 170 kilogram lichter dan zijn voorganger en dat is te merken. “De Opel is een zeer fijne rijdersauto geworden. Hij doet denken aan de Astra, ook een fijne stuurauto, maar je merkt wel dat er een stap is gemaakt om het rijgedrag te verfijnen. Opel heeft de Insignia in zijn geheel naar een beduidend hoger plan getild. Hij rijdt heel goed, is scherp en biedt toch genoeg comfort.”

Over de geteste 1.5 Turbo viercilinder benzinemotor met 165 pk zegt Autoweek het volgende: “De nieuwe motor heeft bovenin een fijne reserve en levert al vroeg genoeg zijn koppel om soepel met het verkeer te kunnen meekomen.”