Tijd om uw accu te vervangen?

accu-vervangen-fred-janssenStart de motor van uw auto niet helemaal goed meer? Dan kan het tijd zijn om de accu te vervangen. Bij vakspecialist Fred Janssen kunt u de accu van uw auto laten doormeten, om na te gaan waar het probleem precies in zit. Als de accu vervangen moet worden, dan zorgen wij daar natuurlijk ook voor.

Fred Janssen staat al jarenlang bekend als dé vakgarage van ’t Gooi. Met vestigingen in Huizen, Hilversum en Naarden, een uitgebreid aanbod aan occasions en een werkplaats met monteurs die met alle typen en merken auto’s werken, hoeft u geen andere naam te onthouden. Fred Janssen is aangesloten bij de Bovag en biedt haar klanten daarom ook Bovag-garantie.

Extra informatie:

Accu vervangen van elke auto

Elke auto beschikt over een accu, die zorgt voor stroom voor de elektrische functies van de auto. Na verloop van tijd vermindert de werking van de accu, en na een aantal jaar kan het zijn dat deze vervangen moet worden. Accu’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Welke accu het beste in uw auto geplaatst kan worden, hangt af van het merk en het model. Wij werken alleen met de beste merken accu’s, zodat ze lange tijd mee gaan. Als u uw accu laat vervangen door onze specialisten, dan zorgen wij uiteraard voor een milieuvriendelijke verwerking van uw oude accu.

Meer weten of direct een afspraak maken om uw accu te laten vervangen? Plan dan direct een werkplaatsafspraak in of neem contact op via 035-52 888 52. We helpen u graag verder.