Airco service: een heerlijk frisse auto

Ook op elk moment kunnen genieten van lekker frisse lucht in uw auto? Zorg er dan voor dat uw airconditioning in topconditie is. Door ook de airconditioning mee te nemen in het reguliere onderhoud van uw auto, voorkomt u problemen. Niet alleen in de zomer, maar ook zeker in de winter, als de airco gebruikt kan worden om de ramen snel te ontwasemen.

Laat uw airconditioning vandaag nog controleren door de specialisten van Fred Janssen. Fred Janssen biedt auto airco service voor alle merken, uiteraard met Bovag-garantie. Bel ons direct om een afspraak in te plannen.

Meest voorkomende werkzaamheden aan de airconditioning

airco-service-iconGratis airco check

 • Controleren werking airconditioning en temperatuur
 • Visuele controle leidingen

Airco Well: service 1 – € 39,-

 • Intensieve fysieke reiniging
  van de pollenfilterbehuizing
  en de omgeving*

Airco Well: service 2 – € 89

 • Grondige fysieke reiniging van
  de verdamper en pollenfilter-
  behuizing en de omgeving*

* Beide opties zijn exclusief afvullen met koudemiddel en nieuwe interieurfilter. Wenst u het systeem afvullen of een nieuw interieurfilter? Laat dit dan even weten bij het maken van de afspraak. 

Voorkom blijvende schade aan uw airco

Airconditioning is een systeem dat ervoor zorgt dat er in de auto onder druk een koudemiddel circuleert. Dit koudemiddel wordt door een compressor rondgepompt en die compressor wordt weer aangedreven door de motor. Het koudemiddel wordt afgekoeld door het expansieventiel dat de druk verlaagt en vervolgens stroomt het langs de verdampers de auto binnen. Om de airconditioning goed te laten functioneren, is het dus zaak dat dit hele systeem goed onderhouden wordt. Dat betekent dat het regelmatig gecontroleerd moet worden op lekkage, dat er eventueel koudemiddel toegevoegd moet worden en dat andere kleine problemen verholpen moeten worden, voor het grote problemen worden.

Fred Janssen Autogroep helpt u daar graag bij. Met vestigingen in Naarden, Hilversum en Huizen, een toegewijd team ervaren medewerkers en een altijd servicegerichte instelling zorgen wij er met onze auto airco service voor dat uw airconditioning u niet meer in de steek laat. Maak vandaag nog een afspraak!