De APK-keuring van uw auto, nu € 17,50 (incl. GRATIS startklaar check)

De APK actie van Huizen, Naarden en HilversumWij controleren uw auto op alle landelijke APK normen volgens het RDW. Hieronder een aantal voorbeelden van de punten die bij ons aan bod komen tijdens de APK keuring:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
  • Milieu: uitlaatgassen
  • Algemeen: het Voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof
  • Kentekenplaten
  • Roetmeting
  • Viergasmeting (bij benzine of LPG)

Gratis startklaar check bij uw APK

Profiteer nu en maak gebruik van de combi-apk. Alleen bij Fred Janssen Autogroep profiteren alle rijders, dus niet alleen Opel-rijders van de combi deal (APK + Startklaar check). Voor deze combi APK betaalt u slechts € 17,50.

De StartKlaar Check

Tijdens de StartKlaar Check wordt uw auto door onze experts grondig gecontroleerd op meer dan twintig(!) punten. Zo kunt u in wisselende weersomstandigheden altijd op uw auto blijven vertrouwen. En kunt u veilig en gerust de weg op!

Aanvullende informatie

Snelle en degelijke keuring (APK)

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten controleren. Dit kan bijvoorbeeld via de verplichte APK-keuring. Met een APK-keuring wordt de auto op een aantal belangrijke punten getest, om zo te garanderen dat de wagen veilig is voor het gebruik op de weg. Omdat de APK-keuring niet meer standaard elk jaar uitgevoerd hoeft te worden, is het verstandig de vervaldatum van uw laatste keuring in uw agenda te zetten en tijdig een nieuwe afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat u niet ongekeurd – en dus onverzekerd! – de weg op gaat.

Een APK-keuring voor uw auto laat u natuurlijk uitvoeren door Fred Janssen, dé APK-specialist voor het Gooi. Of u voor de APK-keuring naar Huizen, Naarden of Hilversum wilt: u bent van harte welkom in één van onze vestigingen.

Een APK keuring, hoe werkt dat…

Bij de APK-keuring van een auto staat de veiligheid van het voertuig centraal. We controleren de remmen, de wielophanging, de schokdempers, de banden, verlichting, carrosserie en stuurinrichting, we checken of de auto wel voldoet aan de milieueisen, controleren het voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof, we voeren een roetmeting of een viergasmeting uit bij respectievelijk diesel- en benzine- of LPG-auto’s en we controleren de kentekenplaten.