Laat op tijd uw bougies vervangen

bougies-vervangenBougies zijn klein en goedkoop. Toch kan een auto niet goed werken zonder de bougies. Ze leveren precies de vonk die nodig is voor de verbranding van de brandstof, die er vervolgens weer voor zorgt dat de auto kan rijden. Het is dus belangrijk om altijd werkende bougies te hebben. Zorg er daarom voor dat ze regelmatig vervangen worden, liever te vroeg dan te laat!

Maak vandaag nog een afspraak met de vakspecialisten van Fred Janssen om uw bougies te vervangen. Wij beschikken over werkplaatsen in Huizen, Naarden en Hilversum en zijn daarmee dé vakgarage voor ’t Gooi. Uiteraard is op al onze werkzaamheden de Bovag-garantie van toepassing.

Extra informatie:

Wanneer moeten bougies vervangen worden?

Hoe lang bougies meegaan hangt van verschillende factoren af, zoals het soort bougies dat in uw auto zitten en hoe vaak u ermee rijdt. Een gemiddelde (nieuwe) set bougies moet ongeveer 50.000 kilometer mee gaan. Bougies van edelmetaal gaan vaak ook nog wel 75.000 kilometer mee. Het is verstandig om bougies te vervangen na 50.000 tot 60.000 kilometer. Ze zijn dan misschien nog niet helemaal af, maar daarmee wordt wel eventuele verdere schade aan de motor – bijvoorbeeld doordat deze onregelmatig gaat lopen – voorkomen.

Voor vragen over uw bougies vervangen, kosten of het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via 035-52 888 52. Wij vervangen bougies in alle typen auto’s, van alle merken.