Distributieriem vervangen? Vakkundige service

distributieriem-vervangenHeeft uw auto 60.000 tot 120.000 kilometer gereden? Dan kan het zijn dat uw distributieriem aan vervanging toe is. Deze riem zit aan de zijkant van de motor en zorgt ervoor dat de motor goed blijft functioneren. Doordat de riem doorlopend gebruikt wordt, slijt hij natuurlijk ook. Dat kan ervoor zorgen dat hij breekt of doorslipt. In het ergste geval kan er dan ook motorschade ontstaan, iets dat behoorlijk wat kosten met zich mee kan brengen.

Voorkom schade aan uw motor en laat tijdig uw distributieriem vervangen door de vakspecialisten van Fred Janssen. Met vestigingen in Naarden, Hilversum en Huizen is er altijd een locatie bij u in de buurt. Maak direct een afspraak!

Extra informatie:

Wat kost een distributieriem vervangen?

Een distributieriem vervangen is een behoorlijke ingreep. Een van de meest gestelde vragen is dan ook: wat kost een distributieriem vervangen? De kosten voor een distributieriem laten vervangen zijn afhankelijk van het type auto waarin deze geplaatst moet worden. Vooral het vervangen kost wat tijd: afhankelijk van hoe goed de distributieriem toegankelijk is, kan het plaatsen 1,5 tot 6 uur kosten. Als de riem gebroken is of doorslipt, dan liggen de kosten meestal hoger dan wanneer deze tijdig vervangen wordt. Houd daar dus rekening mee!

Voor meer informatie over de kosten van een distributieriem vervangen of het maken van een afspraak neemt u contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.