Remblokken en remschijven vervangen

remmen-vervangen-fred-janssenAls u merkt dat uw remmen niet meer direct reageren op het indrukken van het rempedaal, dan kan het zijn dat de remschijven van uw auto versleten zijn. Hierdoor neemt namelijk de wrijving tussen de remblokken en -schijven af, waardoor er minder krachtig geremd wordt. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren, daarom is het belangrijk om in zo’n geval zo snel mogelijk de remschijven te vervangen.

Voor vervanging van de remschijven kunt u terecht bij Fred Janssen. Fred Janssen is dé vakspecialist in ’t Gooi. Onze moderne werkplaatsen zijn ingericht voor onderhoudswerkzaamheden aan alle merken auto’s. Vraag direct een offerte aan of plan een afspraak in.

Aanvullende informatie

Remblokken en remschijven vervangen: de kosten

Als de remschijven vervangen worden, moeten ook altijd de remblokken vervangen worden. Alleen dan kunt u er zeker van zijn dat de volledige reminstallatie weer juist functioneert. De levensduur van zowel de remschijven als de remblokken is afhankelijk van de rijstijl. Wie vaak versnelt en ook veel op de rem moet trappen, zal sneller bij de garage staan dan iemand die de auto vooral op de motor af laat remmen.

Wilt u weten wat voor uw remblokken of remschijven vervangen de kosten zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Zijn uw blokken of schijven aan vervanging toe? Dan kunt u natuurlijk ook direct een werkplaatsafspraak inplannen.