Fred Janssen Rijschool Direct Service

Maak nu kennis met de Fred Janssen Rijschool Direct Service: een servicecentrum speciaal voor alle merken lesauto’s met dubbele bediening. Hier kunt u als rijschoolhouder voordelig, snel en vertrouwd terecht voor onderhoud en alle andere denkbare werkzaamheden aan uw lesauto.

Reparatie en onderhoud lesauto’s

Fred Janssen Rijschool Direct Service is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle lesauto’s. Omdat onze experts bekend zijn met de techniek en constructie van alle automerken, maakt het niet uit met welk merk en model lesauto u komt.

Gratis vervangend vervoer met dubbele bediening

Als unieke service bieden wij gratis vervangend vervoer met dubbele bediening. Terwijl onze uitstekend geschoolde monteurs servicegericht onderhoud uitvoeren, kunt u zorgeloos verder met uw eigen zaken.

Onze werkplaatsen zijn volledig ingericht voor het onderhoud van lesauto’s met dubbele bediening. Wij hanteren daarbij de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsschema’s. Op de lesauto’s gelden speciaal aangepaste zeer scherpe uurtarieven en korting op diverse onderdelen!

Kom langs bij één van onze vestigingen of maak telefonisch een afspraak en profiteer van onze snelle service en ondersteuning waar u altijd op kunt rekenen.

logo_bovag_liggend2
gratis-vervangend-vervoer

Een afspraak maken?

Dat doet u eenvoudig en snel online via ons plan board. Maak zelf een afspraak voor de werkplaats in Huizen, Naarden of Hilversum.

 

Spreekt u liever een van onze collega’s?
Geen probleem. U belt 035 52 888 52 en zij helpen u graag verder bij vragen en/of het maken van een afspraak.