Tijd om uw ruitenwisserbladen te vervangen?

ruitenwisserbladen-vervangenTrekken uw ruitenwissers strepen over de ramen of maken ze veel herrie tijdens het wissen? Dan kan het tijd zijn om uw ruitenwisserbladen te vervangen. De ruitenwisserbladen zitten bij de meeste auto’s met een kleine clip vast aan de ruitenwisserarm. Als deze niet voorzichtig losgehaald worden, kunnen ze krassen op of zelfs barsten in de ruit veroorzaken. Het is dus zaak om hier zorgvuldig mee om te gaan.

Dat is precies wat de specialisten van Fred Janssen doen. Zij controleren uw ruitenwisserbladen en vervangen deze indien nodig. Uiteraard worden oude ruitenwisserbladen altijd vervangen door de juiste nieuwe exemplaren; niet elke ruitenwisser past immers op elke ruitenwisserarm! Zijn uw ruitenwisserbladen aan vervanging toe? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie:

Snel uw ruitenwisserbladen laten vervangen

Slecht zicht in het verkeer is gevaarlijk. Daarom is het belangrijk om uw ruitenwisserbladen te laten vervangen als deze niet goed meer functioneren. Hiermee verkleint u de kans op ongelukken, maar voorkomt u ook schade aan uw ruit, bijvoorbeeld door scherpe stukjes die via het blad over de ruit krassen.

Voor een vakkundige vervanging van uw ruitenwisserbladen bent u bij Fred Janssen aan het juiste adres. Als Bovag-garage garanderen wij altijd goed werk én het gebruik van goede materialen.