Net nadat de Opel Insignia de Multitest van de Autoweek had gewonnen ontvingen we het nieuws dat de Opel Astra is verkozen tot zakenauto van het jaar 2018. Het vakblad Automobiel Management heeft de Opel Astra tot winnaar verkozen tijdens het driving Business Evenement.

Professionele vakjury

De zakenauto van het jaar werdt gekozen door een jury die bestaat uit directieleden van Leaseplan, Car Lease, Athlon, Arval en Alphabet, vertegenwoordigers van fleetowners Bam Groep, Siemens, Enexis en CapGemini en onafhankelijke lease-experts en ervaren vakjournalisten. Een grote groep professionals die de deelnemende auto’s vanuit verschillende invalshoeken beoordeeld.

Wij zijn dan ook erg trots dat deze belangrijke personen binnen de zakelijke markt kiezen voor de Opel Astra!

De Sports tourer rijdt voorop

Volgens deze vakjury laat de nieuwe Opel Astra zien dat het betaalbare middenklassesegment ook businessclass kwaliteiten in huis heeft. Vooral de Opel Astra Sports Tourer valt dankzij de extra ruimte, goede rijdynamiek en aantrekkelijk styling in de smaak bij de zakelijke rijders. De groep rijders verwacht onder andere geavanceerde, sterke en zuinige motoren. Dat is nou precies waar de Astra zo goed in is. Opel doet daar nog een schepje bovenop. De Astra is standaard rijkelijk uitgerust en voorzien van vele veiligheid features.

Kom meer te weten over de Opel Astra (zakenauto van het jaar) of de winnaar van de multitest, de Opel Insignia.