Opel Adam acties en aanbiedingen

 

De Opel Adam is het meest eigenzinnige model van Opel. Zo kan de auto volledig naar wens worden aangepast en kan deze worden voorzien van veel extra’s. Lies hier alles over de Karl en zijn robuuste broertje de Karl Rocks.

ADAM Favourites

ADAM heeft vele keuzemogelijkheden. Heb je moeite met kiezen? Geen probleem! Om je op weg te helpen, hebben wij ook zes ADAM’s samengesteld met de meest gekozen combinaties van de afgelopen periode. En om de keuze nog gemakkelijker te maken, zijn deze ADAM Favourites dankzij de Opel ADAM actie financieel ook nog eens zeer aantrekkelijk. Ontdek hier de ADAM Favourites.

Rij de Adam v.a. € 17.249,-
Rij de Adam Rocks v.a. € 20.649,-

TIP: profiteer van extra voordeel

Bovenstaande bedragen zijn exclusief (tijdelijke) acties & aanbiedingen. Bekijk daarom altijd de meest recente verkoopacties. Bekijk ook de eenmalige extra scherpe lease aanbiedingen welke staan bij de zakelijke lease acties en de private lease acties.

 

 

 

Maak je eigen Opel Adam

Op zoek naar een auto die écht bij je past? Dan is de nieuwe Opel ADAM iets voor je. Of beter gezegd: dat wordt iets voor je. Jouw nieuwe Opel ADAM bestaat namelijk nog niet. Een ADAM kies je niet uit, met de Opel ADAM actie creëer je er zelf één. Van de velgen tot het dak, zowel het interieur als het exterieur, de ADAM kun je zelf ontwerpen tot in ieder detail.

Intellilink en Siri

Ook binnenin de ADAM heb je het helemaal voor het zeggen. Het innovatieve Intellilink infotainment-systeem kun je naast het 7 inch touchscreen eveneens aansturen met Siri Eyes Free spraakherkenning via je iPhone (Engelstalig). De persoonlijke assistent van Apple is geïntegreerd in de ADAM. Je favoriete muziek afspelen, een e-mail sturen of een vriend bellen? Je hoeft er alleen maar om te vragen. Met beide handen aan het stuur. Bekijk hier de video over IntelliLink.

De Opel Adam Rocks

Alsof de Opel Adam niet eigenzinnig genoeg is, is er nu ook de Opel Adam Rocks! Deze stevige en brutale uitvoering van de Adam maakt autorijden nog stoerder. Hieronder een snelle weergave van de Rocks.