De Opel Astra GTC

 

Het leven is te spannend voor saaie auto’s. De dynamische Opel Astra GTC is daarvan het ultieme bewijs. Deze compacte vijfzitter met coupé-looks heeft een zeer expressief design en is geïnspireerd op de Opel GTC Paris concept. De Astra GTC is daardoor een intelligente en prachtig vormgegeven droomauto geworden.

Rij de Astra GTC v.a. € 50.920,-

TIP: profiteer van extra voordeel

Bovenstaande bedragen zijn exclusief (tijdelijke) acties & aanbiedingen. Bekijk daarom altijd de meest recente acties

 

 

 

De designers hebben de spannende uitstraling van de Astra GTC gemaximaliseerd door het aantal lijnen van het exterieur te beperken. Slechts drie lijnen bouwen de spanning op en bepalen de vorm van deze sportieve Opel. Het design van het hoogwaardige interieur van de Astra GTC wordt gekenmerkt door zorgvuldig uitgesneden vormen, dynamische lijnen, nieuwe stoffen, kleuren en sierelementen.

Ook aan fun en veiligheid is gedacht. De Astra GTC is uit te breiden middels een breed scala aan innovatieve systemen. Standaard zijn alle uitvoeringen uitgerust met een kenmerk dat normaal het voorrecht is van sportauto’s uit de topklasse: voorwielophanging met HiPerStrut-voorwielophanging, bekend van de Insignia OPC. De Astra GTC biedt daardoor de wendbaarheid en het nauwkeurige stuurgevoel, wat veeleisende bestuurders van een sportieve auto verwachten.

Bovendien garandeert Fred Janssen u een zeer scherp inruilvoordeel. Informeer bij ons verkoopteam naar de details.