Opel Combo Tour

Opel Combo Tour

 

Een dag aan zee, een weekenduitstap, een shopping-trip of de dagelijkse ritjes, de Combo Tour is de ideale gezinswagen. Zijn stijlvol, modern design vertoont tal van praktische details die autorijden comfortabeler maken. De nieuwe Opel Tour zorgt voor veel zicht en nog meer rijcomfort. En dankzij de lichte inrichting en comfortabele stoelen voelt u zich direct thuis in de Combo Tour.

De Combo Tour is ontworpen met het oog op maximale veelzijdigheid en gemak bij het in- en uitladen. U kunt kiezen tussen versies met vijf of zeven zitplaatsen, beide standaard voorzien van twee praktische schuifdeuren aan de zijkanten. U merkt het verschil met openslaande portieren vooral bij het in- en uitstappen. Ook de enorme bagageruimte is bijzonder gemakkelijk toegankelijk, of u nu kiest voor de hoog openslaande achterklep of de optionele asymmetrische achterdeur.

Rij de Combo Tour v.a. € 28.327,-

TIP: profiteer van extra voordeel

Bovenstaand bedrag is exclusief (tijdelijke) acties & aanbiedingen. Bekijk daarom altijd de meest recente acties

 

 

 

De motoren van de nieuwe Opel Combo

Er zijn zowel diesel als benzinemotoren beschikbaar. De motoren van de nieuwe Opel Combo Tour voldoen al aan de eisen die gesteld zijn voor september 2019. De motoren zijn gekoppeld aan een handbediende vijf- of zesversnellingsbak. Een primeur in dit segment is de achttrapsautomaat met Quickshift-technologie, die beschikbaar is voor de 1,5-liter
dieselmotor.

Welke Combo Tour u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u over een veelzijdige en comfortabele auto beschikt.

Bovendien garandeert Fred Janssen u een zeer scherp inruilvoorstel. Informeer bij ons verkoopteam naar de details.