Opel Crossland X, aanbiedingen en acties

De nieuwe Opel Crossland X

 

Bij deze presenteren we de Opel Crossland X aanbieding. Meer ruimte, comfort en een geweldige ligging op de weg, jawel we hebben het over de tweede Crossover van Opel. Niet alleen een praktische gezinsauto, maar deze is ook nog eens extra comfortabel en veilig! Zoals de slogan van de Crossland X luidt, a good life!

Ook voor de Private Lease rijders hebben we goed nieuws, u least de Opel Crossland X namelijk extra voordelig. Hierdoor rijdt u niet alleen voordelig, maar ook nog onbezorgd. U hoeft alleen nog te tanken…

Rij de Crossland X v.a. € 22.749,- of voor

TIP: profiteer van extra voordeel

Bovenstaande bedragen zijn exclusief (tijdelijke) acties & aanbiedingen. Bekijk daarom altijd de meest recente verkoopacties. Bekijk ook de eenmalige extra scherpe lease aanbiedingen welke staan bij de zakelijke lease acties en de private lease acties.

 

 

 

 

De 180 graden achteruitrijcamera

Opel OnStar op de Crossland X

Extra ruime bagageruimte

Comfort voor het hele gezin

De achterstoelen hebben het label AGR (premium Ergonomisch) gekregen en zijn eenvoudig naar voren en achteren te verplaatsen. Kortom extra comfort voor het hele gezin! Daarnaast is iedereen in de auto voorzien van Wifi door de handige Wifi Hotspot van Opel.

De Crossland X extra veilig

Langere afstanden afleggen met het hele gezin? De Driver Drowsiness waarschuwt u wanneer deze vermoeidheid signaleert. Daarnaast kunt u gebruik maken van het automatisch noodremsysteem met voetgangersdetectie. Zo helpt de Opel Crossland X u ook veilig aan te komen op uw bestemming.

De Opel Crossland X aanbieding: U rijdt zo de showroom uit en dat al vanaf € 19.999,- Daarnaast profiteert u van diverse acties die per kwartaal verschillen. Kijk daarvoor op onze actiepagina.