Opel Insignia acties en aanbiedingen

 

Het dynamische design en de grensverleggende technologie maken ook de nieuwe Opel Insignia één van de meest indrukwekkende auto’s in zijn klasse. Duitse kwaliteit en een luxueuze flair worden in deze tweede generatie op een verfijnde wijze gecombineerd.

U hebt een ruime keuze uit zuinige én krachtige benzine- en dieselmotoren, veelal voorzien van een gunstig energielabel. Zo is er de nieuwe 2.0 CDTI met 88kW/120pk of 103kW/140pk vermogen en toch slechts 20% bijtelling. Zowel in 4-deurs, 5 deurs en Sports Tourer.

Rij de Insignia v.a. € 33.995,-
  • Private Lease: v.a. € 479,- p.mnd (60 mnd. | 10.000 km.)
  • Zakelijke Lease: v.a. € 489,- p.mnd (full operational lease | 60 mnd. | 10.000 km.)

TIP: profiteer van extra voordeel

Bovenstaande bedragen zijn exclusief (tijdelijke) acties & aanbiedingen. Bekijk daarom altijd de meest recente verkoopacties. Bekijk ook de eenmalige extra scherpe lease aanbiedingen welke staan bij de zakelijke lease acties en de private lease acties.

 

 

 

Verder is er een gloednieuwe generatie infotainmentsystemen leverbaar met tal van smartphone-functies, welke instinctief en eenvoudig bediend worden via voice-control of een touchpad op de middenconsole. Het innovatieve intelliLink systeem, inclusief satellietnavigatie voor heel Europa, zet de toon en is standaard op de Business+ uitvoering.

De nieuwe Opel Insignia

Het comfort van de Opel Insignia

Opel Insignia Country Tourer

Opel Insignia OPC

De veelzijdige Insignia

Opel Insignia Sports Tourer

Het meest bijzonder is de achterkant. Hij ziet er nog redelijk rank uit met de vrij gedrongen achterruit en mooie, Audi-achtige lichtunits. Totdat je de klep opendoet. Er gaat geen wereld open, maar een sterrenstelsel!

Opel Insignia Country Tourer

De Country Tourer is, zoals het een avontuurlijk model betaamd, altijd uitgerust met 4×4-aandrijving en staat 20 millimeter hoger op zijn poten dan een reguliere Insignia.

Opel Insignia Grand Sports

Vandaag laat het merk dan weliswaar de nieuwe Insignia zien, je moet nog tot maart 2017 geduld hebben om de auto in het echt te bekijken.