Onze Opel Karl actie:

De compacte, krachtige en praktische alles kunner!

 

De slimme indeling van de auto zorgt voor 5 ruime plekken. Een lekker tripje naar het strand met vrienden of familie is dan ook geen enkel probleem. De Karl wordt standaard geleverd met 5 deuren waardoor het in- en uitstappen geen enkel probleem vormt.

Strak en soepel door de stad manoeuvreren

De meeste kilometers worden gemaakt in de buurt van het huis en/of kantoor. Of u nu veel door de stad of het dorp rijdt de Opel Karl helpt mee. Druk op de knop ‘Mode Driving’ en laat de auto lichter sturen. Hierdoor zijn de scherpe bochten en het inparkeren geen probleem meer. Met ‘park assist’ voorkomt u parkeerschade. De ingebouwde sensoren en waarschuwingssignalen zorgen ervoor dat iedereen schadevrij kan inparkeren. Lees hieronder alles over onze Opel Karl actie.

Rij de Karl Edition v.a. € 15.099,-

Rij de Karl Rocks v.a. € 16.999,-

Neem voor het meest actuele private lease maandbedrag altijd even contact met ons op. Bekijk ook onze zakelijke lease acties en private lease acties. Daar vindt u onze meest scherpe lease deals.

TIP: profiteer van extra voordeel

Bovenstaande bedragen zijn exclusief (tijdelijke) acties & aanbiedingen. Bekijk daarom altijd de meest recente acties

 

 

 

Fris en sportief, kortom totaal Opel

Sportief design, de nieuwe Opel grille en een frisse look zorgen ervoor dat de Opel Karl prima binnen de Opel vloot past. De Karl is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen: de selection, edition en de uitgebreide Cosmo. Wij hebben doorlopend Opel Karl acties. Bekijk daarvoor ook onze actiepagina.

Klein, maar wild. De Karl Rocks

Deze variant kenmerkt zich door de SUV elementen en maken de Karl Rocks stoer en robuust!

Hieronder een korte impressie van Opel Karl Rocks