Opel Meriva acties en aanbiedingen

 

De nieuwe Opel Meriva is geraffineerder, efficiënter en functioneler dan ooit. De neus van de nieuwe Meriva heeft een elegante, royaal verchroomde voorgrille, nieuw vormgegeven koplampen met LED-technologie en een chromen accent in de mistlampen.

Rij de Meriva v.a. € 23.170,- of voor
  • Private Lease: v.a. € 399,- p.mnd
  • Zakelijk leasen: v.a. € 355,- p.mnd excl. BTW
    Full operational lease | 60 maanden | 10.000 km.

TIP: profiteer van extra voordeel

Bovenstaande bedragen zijn exclusief (tijdelijke) acties & aanbiedingen. Bekijk daarom altijd de meest recente acties

 

 

 

VOLLEDIGE INTEGRATIE VAN ALLE INNOVATIES

Het multifunctionele FlexRail -middenconsole is nieuw ontworpen met verbeterde functionaliteit en extra beenruimte voor de passagier in het midden achter. De nieuwe Meriva is ook (optioneel) uitgerust met het innovatieve IntelliLink infotainmentsysteem met ingebouwde, snelle en gebruiksvriendelijke navigatie en stembediening. IntelliLink draagt zorg voor een naadloze integratie van de smartphone in de auto, daarnaast zijn telefoneren en audiostreaming via Bluetooth mogelijk.

TECHNISCHE VOORUITGANG

Met de introductie van de nieuwe Meriva, voldoen alle benzinemotoren én de Bi-Fuel variant al aan de toekomstige strikte Euro 6-uitstootnormen. Met de Bi-Fuel variant kunt u zowel op benzine als (het relatief goedkope) LPG rijden.

Tevens zijn zowel de automatische versnellingsbak alsmede de handgeschakelde versnellingsbakken grondig verbeterd voor nog soepeler schakelen.