Opel Mokka X acties en aanbiedingen

 

De opvolger van de Opel Mokka, de Opel Mokka X staat nu bij ons in de showroom! Dit vernieuwde model is robuust en vooral avontuurlijk! De nieuwe design elementen zijn o.a. terug te vinden in het Opel logo en de AFL LED-koplampen incl. dagrijverlichting. Uiteraard behoud dit model de aangenamen kenmerken van de Mokka. Denk daarbij aan de hoge zitpositie en de eenvoudige instap.

Rij de Mokka X v.a. € 24.195,- of voor
  • Private Lease: v.a. € 389,- p.mnd
  • Zakelijk leasen: v.a. € 360,- p.mnd excl. BTW
    Full operational lease | 60 maanden | 10.000 km.

TIP: profiteer van extra voordeel

Bovenstaande bedragen zijn exclusief (tijdelijke) acties & aanbiedingen. Bekijk daarom altijd de meest recente acties

 

 

 

Vernieuwd motor aanbod voor de Mokka X

De vernieuwde en geheel uit aluminium bestaande 1.6-liter CDTI dieselmotor is toegevoegd aan het motor aanbod specifiek voor de Mokka X. Deze motor kenmerkt zich door het lage verbruik en geluidsniveau. Daarnaast zorgt dit nieuwe type motor voor minder vibraties en daardoor voor een soepelere loop.

Ook is de 1.4 Turbo benzinemotor vernieuwd. Deze is voorzien van Start/Stop, gekoppeld aan een 6-trapsautomaat en vierwielaandrijving. Deze nieuwe motor is goed voor 112 KW (153 PK).

Compleet vernieuwd interieur

Naast de buitenzijde is de Mokka X ook aan de binnenkant ook helemaal vernieuwd. De auto heeft diverse nieuwe innovaties meegekregen zoals o.a. het Intellilink systeem. Dit systeem i.c.m. Apple Carplay / Android Auto is een perfecte toevoeging op de innovatieve Opel Mokka X. Daarnaast kan je optimaal genieten van perfecte geluidskwaliteit met het Bose Sound Systeem.