Opel Vivaro

Onze Opel Vivaro aanbieding

 

De steun en toeverlaat van elke harde werker, de Opel Vivaro. Of u nu als aannemer, taxichauffeur of als timmerman aan het werk bent de nieuwe Vivaro biedt plaats voor al uw gasten of gereedschap. Op deze pagina vindt u informatie, foto’s en de laatste Opel Vivaro aanbiedingen.

Rij de Opel Vivaro v.a. € 19.495,- (excl. BTW/BPM)

TIP: profiteer van extra voordeel

Bovenstaand bedrag is exclusief (tijdelijke) acties & aanbiedingen. Bekijk daarom altijd de meest recente acties

 

 

 

Er gaat niets boven de echte ervaring. Maak daarvoor een afspraak of kom langs in onze showroom in Huizen of Naarden. Wilt u na al even zien wat u krijgt bij deze Opel Vivaro aanbieding? Bekijk dan de video hieronder.

De Opel Vivaro in beeld

Enorm praktische én veelzijdige Vivaro

De Opel Vivaro is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Biedt de reguliere Opel Vivaro niet genoeg ruimte? Kies dan voor de extra lange L2H1 variant. Heeft u niet meer ruimte nodig, maar wel meer laadvermogen? Dan is de L1H1 met extra laadvermogen uw auto.

Of dat niet genoeg keuze is, heeft u ook nog keus in uit de gesloten variant met plek voor drie personen en veel praktische ruimte of de uitvoering met dubbele cabine. Als ultimum bieden wij u ook nog de Opel Vivaro met een platform cabine. Ziet u door de uitvoeringen, de Vivaro’s niet meer? Maak gerust een afspraak wij helpen u graag bij het maken van de juiste keus.