Condities Fred Janssen Autoverhuur

Genoemde tarieven zijn:

  • Inclusief BTW
  • Inclusief 100 vrije kilometers per dag
  • Exclusief brandstof

De minimale huurperiode is 1 dag. De huurdag start om 08:00 uur ’s morgens en is maximaal 24 uur.

Na een uitloop van 2 uur wordt er een extra dag in rekening gebracht.

Onze extra service

Indien aanwezig kan de auto de avond van tevoren worden opgehaald zonder extra betaling.

Let op: de minimumleeftijd voor de bestuurder is 21 jaar.

Voor het huren dient u het volgende te overleggen: geldig rijbewijs, geldig paspoort of ID-kaart en een adresbevestiging (bijvoorbeeld een bankafschrift).

Borg:

Bij aanvang van de huur dient een borgsom voldaan te worden. Borgbetaling kan uitsluitend geschieden d.m.v. pin of een door ons geaccepteerde creditcard. Contant geld is dus NIET mogelijk.

Let op: voor bestuurders die korter dan 1 jaar in het bezit zijn van hun rijbewijs geldt een niet afkoopbaar eigen risico van € 750,-.

Verhuurbepalingen

De verhuur geschiedt onder Bovag standaardbepalingen welke ter inzage en verkrijgbaar zijn in ons bedrijf of bij de Bovag. Wij kunnen wel de klasse garanderen maar niet het model.

Fred Janssen AutoverhuurAlle auto’s zijn WA-Casco verzekerd met een WA dekking van € 2.500.000,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij schade van een personenauto of kleine bestelauto bedraagt € 500,- Voor de grotere bestelbussen € 700,-. Vindt u dat te veel, dan kunt u voor € 6,00 per dag het eigen risico verlagen van € 500,- naar € 225,- Of van € 700,- naar € 300,- voor maar € 10,00 per dag. Bij bovenhoofdse schade aan auto’s hoger dan 1,90 meter bedraagt het eigen risico € 1500,- en is niet afkoopbaar.

Verlies van autopapieren is niet verzekerd.

Extra kunt u een schadeverzekering inzittenden afsluiten voor € 7.00 per dag.
Daarmee zijn de inzittenden verzekerd voor persoonlijke ongevallen (vraag naar de voorwaarden).

Bekeuringen

Fred Janssen AutoverhuurBekeuringen zijn altijd voor rekening van de huurder en kunnen worden verhoogd met € 8,50 administratiekosten.

Onderhouds- en reparatienota’s

Officiële nota’s van noodzakelijk onderhoud en mogelijke reparaties tijdens de huurperiode worden door ons vergoed tot maximaal € 125,- Er dient echter wel altijd eerst contact opgenomen te worden met Fred Janssen Autoverhuur.