Over Fred Janssen Autoverhuur

Een auto huren moet snel en eenvoudig online geregeld kunnen worden. En dit alles in amper 5 minuten voor de scherpste prijzen die u nergens anders kunt vinden. Immers, we zijn geen tussenpersoon en alle (bedrijfs)auto’s zijn altijd bij ons op voorraad.

Hierdoor kunnen we u scherpere prijzen aanbieden dan wie u ook maar kunt bedenken. Behalve dat het belangrijk is dat u snel, eenvoudig en voor een scherpe prijs een auto kunt huren, is het voor u belangrijk dat de auto
die u huurt in goede staat is en regelmatig
onderhoudsbeurten ondergaat.

Hierdoor kunt u op een veilige en relaxte wijze genieten van de auto die u zojuist hebt gehuurd en kunt u zich focussen op datgene wat u van plan bent te gaan doen; een weekendje weg, spullen verhuizen of een dagje uit met vrienden, vriendinnen en familie!

Alle auto’s worden door onze dochteronderneming Fred Janssen Autogroep wekelijks gecheckt met als doel: ervoor zorgen dat u veilig met uw huurauto rijdt! Daarnaast zijn we BOVAG erkend, wat inhoudt dat de brancheorganisatie BOVAG ons nauw in de gaten houdt en kijkt of we ons houden aan hun strikte richtlijnen.


Kortom, u kunt ervan uitgaan dat u zonder problemen kunt genieten van de auto die u via Fred Janssen Autoverhuur huurt.

Probeert u ons zelf even uit en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om via deze website een auto – voor welke gelegenheid dan ook – te huren.

In geval van vragen, kunt u ons altijd bellen op: 035 – 52 888 53.

Autoverhuur voor particulieren

Fred Janssen AutoverhuurVeel van onze klanten hebben zelf geen auto en komen bij ons als ze op familiebezoek gaan, als ze een uitstapje maken, een lang weekend weg gaan of de grotere boodschappen gaan doen. Ze komen uit Huizen, Naarden, Bussum, Laren en Hilversum. Ook zijn er klanten die bijvoorbeeld tijdens de vakantie een extra auto huren als een deel van het gezin met de eigen auto weg is. Maar natuurlijk wordt er ook bij verhuizingen een beroep op ons gedaan. In dat soort situaties zijn er allerlei busjes beschikbaar, zelfs met speciale laadkleplift. Ook bij een kinderpartijtje of een bachelors party kunnen wij u uitstekend helpen met bijvoorbeeld een 9-persoons Vivaro zodat u iedereen veilig kunt vervoeren. Als u naar de sneeuw gaat zorgen wij voor de sneeuwkettingen en met de mee te huren speciale boxen op het dak kunt u nog meer meenemen. U krijgt trouwens altijd een mooie ‘nieuwe’ auto mee.

Autoverhuur voor de zakelijke markt

 

Onze zakelijke klanten helpen wij als ze bijvoorbeeld iemand hebben aangenomen op een tijdelijk contract of als ze een ‘voorloper’ nodig hebben voor een leaseauto. Verder Fred Janssen Autoverhuurhelpen wij als een bedrijf een project heeft aangenomen waarbij het tijdelijk extra vervoer nodig heeft in de vorm van bijvoorbeeld een bestelauto. Ook bij verhuizingen bieden onze bestelauto’s allerlei mogelijkheden met als summum onze bestelauto met hydraulische laadkleplift. Bij personeelsfeestjes kan het handig zijn om een personenbus te huren zoals onze 9-persoons Vivaro. Behalve de standaardtarieven kunnen wij u ook helpen met bijvoorbeeld een ‘short lease’ contract. Onze bestelauto’s zijn nooit ouder dan 24 maanden, dus u komt met iets moois bij uw klanten voor de deur.

Fred Janssen Autoverhuur is uw verhuurder in Huizen, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Hilversum, Blaricum, Almere en het Gooi.