Opel dealer, occasion partner en garage in Hilversum: alles over Fred Janssen Hilversum

Niet alleen uw Opel dealer, maar ook uw garage in Hilversum. Door onze vakkundige en gediplomeerde monteurs kunnen wij alle merken repareren en onderhouden. Dus rijdt u geen Opel, maar bijvoorbeeld een BMW, Volkswagen, Ford of Fiat… U bent van harte welkom bij dé garage in Hilversum.

Adresgegevens

Jacobus Pennweg 14
1217 JH Hilversum

Openingstijden

Verkoop

  • Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.30 uur
  • Zaterdag: 09.00 tot 12.30 uur


Werkplaats en Verhuur

  • Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag: 9:00 tot 12:30 uur

Fred Janssen Hilversum bedient niet alleen klanten in Hilversum, maar ook klanten in omliggende plaatsen zoals Loosdrecht, Ankeveen en ’s Gravenland. Daarnaast hebben wij vestigingen in: Naarden en Huizen. Onze klanten komen dan ook uit ’t Gooi en van ver daarbuiten.

Service staat bij Fred Janssen Autogroep hoog op de agenda. We streven dan ook naar de hoogste score als het gaat om klanttevredenheid. Dit geldt niet alleen bij de verkoop van nieuwe Opels of occasions, maar ook voor klanten uit onze garage in Hilversum.

Direct contact met Fred Janssen Hilversum

Wilt u snel antwoord op uw vraag en/of opmerking? Bel dan ons Klant Contact Centrum op onderstaand centrale telefoonnummer:

035 52 888 52 »

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur t/m 16:00 uur.

De modellen en werkplaatswerkzaamheden

Wilt u meer weten over onze Opel modellen, de occasions of de werkzaamheden welke worden uitgevoerd in onze garage in Hilversum?

Of gebruik ons contactformulier

Voor minder urgente vragen en/of opmerkingen kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier. Ga naar het contactformulier »