Uw occasiondealer en garage in Naarden: alles over Fred Janssen Naarden

Uw BOVAG garage in Naarden. Door onze vakkundige en gediplomeerde monteurs kunnen we alle merken onderhouden en repareren. Dus rijdt u geen Opel, maar bijvoorbeeld een BMW, Volkswagen, Ford of Fiat… U bent van harte welkom bij garage in Naarden.

Adresgegevens

Amsterdamsestraatweg 17
1411 AW Naarden

Openingstijden

Verkoop

  • Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur


Werkplaats

  • Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag: 09.00 tot 12.30 uur*

* Verhuur is op zaterdag gesloten


Onderdelen

  • Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur

 

Bekijk ook de openingstijden van Fred Janssen Autoverhuur »

Fred Janssen Naarden bedient niet alleen klanten in Naarden, maar ook klanten in omliggende plaatsen zoals Bussum, Muiden en Weesp. Daarnaast hebben we vestigingen in: Huizen en Hilversum. Onze klanten komen dan ook uit ’t Gooi en van ver daarbuiten.

Service staat bij Fred Janssen Autogroep hoog op de agenda. We streven dan ook naar de hoogste score als het gaat om klanttevredenheid. Dit geldt niet alleen bij de verkoop van nieuwe Opels of occasions, maar ook voor klanten uit onze garage in Naarden.

Direct contact met Fred Janssen Naarden

Wilt u snel antwoord op uw vraag en/of opmerking? Bel dan ons Klant Contact Centrum op onderstaand centrale telefoonnummer:

035 52 888 52 »

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur t/m 16:00 uur.

De modellen en werkplaatswerkzaamheden

Wilt u meer weten over onze Opel modellen, de occasions of de werkzaamheden welke worden uitgevoerd in onze garage in Naarden?

Of gebruik ons contactformulier

Voor minder urgente vragen en/of opmerkingen kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier. Ga naar het contactformulier »