De Fred Janssen Autogroep is constant in beweging om te zorgen voor een optimale klantbeleving.

Met het oog op veranderend consumentengedrag is in overleg met Opel Nederland besloten om de verkoop van nieuwe auto’s te centraliseren in onze bestaande vestiging aan de Machineweg 1 te Huizen. Met deze stap kunnen we onze klantgerichtheid en serviceverlening op het hoogste niveau houden.

Aan de Machineweg in Huizen hebben we alle expertise en ruimte om u goed te adviseren. Er is een uitgebreid scala aan modellen en uitvoeringen aanwezig om u te tonen en/of mee te laten proefrijden.

De verkoop van occasions blijft in Naarden aanwezig en zal worden uitgebreid. Dus uiteenlopende (jong) gebruikte auto’s op voorraad in alle prijsklassen.

Uiteraard blijven wij in Naarden ook al het (fabrieks)onderhoud verzorgen aan uw Opel of Chevrolet, inclusief officiële fabrieksgarantie. Ook voor andere merken hebben wij de kennis en apparatuur om onderhoud aan uw auto te kunnen blijven bieden.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over deze verandering, neem dan gerust contact met ons via 035-5288852 of kcc@fred-janssen.nl.

Wij zien u graag binnenkort in één van onze vestigingen.Fred Janssen Huizen
Machineweg 1, 1271 EG Huizen

Fred Janssen Exclusief 
Ambachtsweg 50, 1271 AM Huizen

Fred Janssen Hilversum 
Jacobus Pennweg 14, 1217 JH Hilversum

Fred Janssen Naarden 
Amsterdamsestraatweg 17, 1411 AW Naarden

Rebel Autoschade
Ambachtsweg 9, 1271 AL Huizen

Fred Janssen Autoverhuur 
Huizen – Naarden – Hilversum